Bekijk hier de verschillende toiletwagens van TS Verhuur

Hier vindt u ons wagenpark aan verschillende toiletwagens, voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact opnemen via het offerteformulier op deze site of telefonisch: 06-30134406.

Kleine toiletwagen T1

TS Verhuur WC wagen Klein
damestoilet in toiletwagen T2
interieur toiletwagen toilet

Toiletwagen type T1 is een kleine luxe toiletwagen met 2 toiletten voor  dames en heren. De ruime instap is aan de achterzijde waardoor het op bijna elke inrit geplaatst kan worden

Deze toiletwagen beschikt over:

Toiletwagen T2

T2 toiletwagen tsverhuur
Dames toilet in toiletwagen T2
herentoilet in toiletwagen T2

Toiletwagen type T2 is uitgevoerd met 2 damestoiletten, 1 herentoilet en 2 urinoirs. Deze toiletwagen heeft een gescheiden heren en dames instap voor meer privacy.
Verder beschikt de wagen over zwevende toiletten  dit is zowel aan de dames als aan de heren zijde. Verder is de toiletwagen uitgerust met  een grote spiegel, zeepdispencer en elektrische handdrogers.
De toiletwagen is eenvoudig en snel te installeren ook tegen een tent. De stroomvoorziening is via een 220 volt aansluiting.

Deze toiletwagen beschikt over:

Toiletwagen T3

T3 toiletwagen ts verhuur werkhoven
urinoirs in toiletwagen T3
Interieur toiletwagen wastafel

Toiletwagen T3 is een luxe toiletwagen met 3 dames toiletten 1 heren toilet en 3 urinoirs. Verder is hij uitgerust met elektrische handendrogers en 2 fonteintjes, dit  kan altijd van pas komen op uw feest of evenement.

Deze toiletwagen beschikt over:

Toiletwagen T4

Toiletwagen T4
toiletwagen T4 ts verhuur.

Toiletwagen T4 is een grote luxe toiletwagen met 4dames toiletten, 1 heren toilet en 4urinoirs. Verder uitgerust met elektrische handendrogers ideaal voor grote feesten en evenementen.

Deze toiletwagen beschikt over: